Peuterspeelzaal

In de Tjotter is een peuterspeelzaal van GO! Kinderopvang gevestigd.
GOkinderopvang-RGB

GO! Kinderopvang biedt opvang bij peuterspeelzaal de Ottertjes voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

PSZ de Ottertjes
Tijdens een ochtend of middag bij PSZ de Ottertjes worden er allerlei activiteiten met de kinderen gedaan. Vrij spelen binnen en buiten is net zo belangrijk als creatieve activiteiten zoals plakken, knippen en kleien. Ook wordt veel aandacht besteed aan voorlezen en het zingen van liedjes. Samen eten en drinken vormen belangrijke momenten. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

De Ottertjes is geopend van maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op dinsdagmiddag van 12.45 uur tot 15.15 uur.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website van GO! Kinderopvang kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09