Opvang (VSO / BSO)

De voorschoolse en buitenschoolse opvang wordt op de Tjotter verzorgd door GO! Kinderopvang.GOkinderopvang-RGB

GO! Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang bij BSO het Roversnest voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

BSO het Roversnest
Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij het Roversnest kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

Het Roversnest is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang (VSO) mogelijk vanaf 7.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang. Ook alleen vakantieopvang is mogelijk.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website van GO! Kinderopvang kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09