Groepsverdeling schooljaar 2015-2016

Geplaatst op vrijdag 12 juni 2015

Zoals in de laatste Tjotter Info al beschreven, zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met de groepsverdeling voor volgend schooljaar. Dit proberen wij zo zorgvuldig mogelijk te doen. Ons uitgangspunt is om van iedere groep een homogene groep te hebben binnen de school en zo min mogelijk combinatie groepen.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen wij volgend schooljaar waarschijnlijk weer een derde kleutergroep kunnen starten. Dit zal naar verwachting in januari zijn. De ervaringen van dit schooljaar zullen we meenemen in dit proces om het zo zorgvuldig mogelijk te doen.

In groep 3 zal juf Michelle bij het aanvankelijk lees en rekenproces in de ochtenden gaan assisteren.

De bovenbouw groepen zijn relatief groot wanneer je ze vergelijkt met de andere groepen binnen de school. In deze groepen zullen als eerste de stagiaires geplaatst worden ter ondersteuning van de leerkrachten.

Mocht u vragen hebben over de plaatsing van uw kind in een groep, dan kunt u die stellen aan de groepsleerkracht.

De groepsverdeling kunt u vinden op Basisschoolnet.