Enthousiaste Lio-er gezocht

Geplaatst op woensdag 8 april 2015

De Tjotter is voor het schooljaar 2015-2016 op zoek naar een enthousiaste Lio-er voor onze groepen 3 t/m 8
De Tjotter is een openbare basisschool met 11 groepen in een jonge wijk. Het team van de Tjotter bestaat uit 30 mensen. Samen willen wij het beste uit de leerlingen halen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen tot zijn recht komt en we met elkaar streven naar een zo hoog mogelijke opbrengst van ons onderwijs, waarbij de nadruk ligt op de basisvaardigheden taal, lezen, schrijven en rekenen.

Wij werken met jaargroepen en combinatie groepen. Wij zijn een school die werkt volgens het 21e eeuw leren principe: “Continu verbeteren”( Jay Marino, 2013). Hierdoor zie je in iedere groep een datamuur met daarop de groepsmissie, groepsregels en groepsdoelen die samen met de leerlingen zijn opgesteld.

In het komende schooljaar 2015-2016 wil de Tjotter gaan werken met portfolio’s waarbij de leerlingen hun eigen vorderingen bijhouden en presenteren aan hun ouders.

In de midden en bovenbouw werken wij methodisch, hierbij maken wij actief gebruik van groepsplannen. Handelingsgericht en opbrengstgericht werken zijn geïntegreerd in ons onderwijs.

Voor het schooljaar 2015-2016 zijn wij op zoek naar een enthousiaste energieke collega.

Ben jij goed in samenwerken. Kun je goed communiceren met kinderen, ouders en collega’s en heb je een duidelijke visie op het onderwijs van de 21ste eeuw, dan verwelkomen wij je graag in ons team. Wij verwachten van de Lio-er een actieve houding binnen de school.

Wat bieden wij je:

• een enthousiast en betrokken team en ouders
  • getrainde begeleider
  • een school waarin innoverend wordt gewerkt.

Geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Een brief met motivatie kun je opsturen naar:
Obs de Tjotter, Kennemerland 19, 8245ER Lelystad
Of mailen naar directie.tjotter@stichtingschool.nl