Kerstmarkt

Geplaatst op woensdag 28 januari 2015

De Kerstmarkt was weer een gezellige happening. De inzet van alle leerkrachten, vrijwilligers, donateurs en de grote opkomst heeft de Kerstmarkt weer een gezellige jaarsluiting opgeleverd. De kinderen hebben hun creativiteit ingezet en gezorgd dat de marktkramen goed gevuld waren. Van IJsstokjeshangers tot houten Kerstbomen en van eland potjes tot bekers gevuld met vogelvoer, het zag er allemaal prachtig uit. Ook de crea activiteiten tijdens de Kerstmarkt werden goed bezocht. Ondermeer het maken van een marshmallow pinguïn, de verfcentrifuge en het grabbelen in de grabbelton waren een groot succes. Niet te vergeten de heerlijke suikerspinnen, oliebollen, warme chocolade melk en nog veel meer om op te noemen. De tombola duurde voor de ouders wat te lang maar de kinderen vonden het geweldig. Ik heb al weer zin in Kerst 2015!